Fröken Regnbåge <3

2014-04-20
23:29:44

Skriver när jag har något att berätta

Har inte skrivit på ett tag, men oavsett så är det så att jag har inte lust att skriva för skrivandes skull. Jag vill skriva när det är något i livet som verkligen är värt att berätta om. Min gamla blogg är en blogg där jag lagt ut en del som jag nu i efterhand till och med själv finner ointressant. Men detta är inte ett inlägg utan substans. Inget inlägg som bara får vara utfyllnad. Detta är en uppdate jag aldrig trodde jag skulle få skriva. ( kändes så ibland)

Jag och Jörgen ska ÄNTLIGEN flytta!<3

Dessa magiska ögonblick inser jag att jag som vanligt är dum som oroar sig. De får mig att inse de viktiga sakerna i livet:

1. Leva i nuet
2. Glädjas med de man har
3. Tillit att allt har en mening
4. Tålamod( svåraste för mig)
5. Tacksamhet
6. Släppa kontrollen 
7. Vet att något mer finns där ute som hjälper en

Det är när man försöker släppa kontrollen som man ger plats för 
magi att ske i ditt liv.  Det är då man ger utrymme för nya saker. (Saker som din kontroll sätter stopp för och begränsar.)  vi har vart på många husvisningar och jag kan erkänna att jag vart frustrerad över faktan att "vårt hus" inte dykt upp.  Vi har budat och tvingats lagt oss. Men i vintras bestämde jag att tills vi får mer pengar lägger vi ner husdrömmen. Jag ville inte få mitt hjärta krossat en gång till över ett hus.
Jag ville fixa hemma.  På något vis har jag accepterat läget och  släppt kontrollen. Jag hade bestämt att nä nu ska jag minsann vänta med hus osv.

Jag insåg att jag styr inte över detta, jag kan bara göra det bästa av tiden innan vi hittar hus. 
Vi började rensa dels för att få bättre hemma och dels för att underlätta en flytt. Oavsett när den skulle bli av.
Sen såg vi en annons på hemmet på två hus. Oväntat då de var bostadrättsvillor,  men vi kollade på båda. 4 och 13.  Vi insåg att 13 var bättre för oss och kunde tänka oss bo där. Vi var med och budade på 13 men det blev högre än vi ville betala.

Jag var besviken för jag kände att jag behöver en nystart. Skapa nya minnen, komma loss från gamla mönster som är inpräntade i dessa väggar. Men jag tänkte oxå. Jag är tacksam att jag har tak över huvudet. Jag behöver inte sova ute och många skulle vilja ha vårt hem. Jag borde vara glad över vårt hem. Och jag kände mig som en idiot som var ledsen över ett hus vi inte fick.

Jag minns oxå att jag tänkte att är det meningen så blir det ändå. Kanske vinnaren ångrar sig. Och det var de som hände.
De jag fick till mig blev sant och jag insåg att jag har faktiskt en bra intuition.  För en vecka sen cirka ringde mäklaren och berättade att vinnaren och tvåan inte längre ville köpa 13. Så då fick vi om vi ville!
Om vi ville! Så nu ska vi flytta och packar! 

I torsdags skrevs det kontrakt och idag redan( innan vi ens lagt ut annons) så har vi fått en köpare till lägenheten!  Så i början/ mitten av Maj kan vi flytta :)

"Dem där uppe måste ha sett mig. Och tänkt att snart är det väll ändå hennes tur" <3