Fröken Regnbåge <3

2018-06-30
23:11:00

30 Juni!

Jag har varit dålig att uppdatera här. Jag insåg att jag inte har uppdaterat alls under tiden jag ruvat! Men jag ska försöka uppdatera nu. Jag kommer därför berätta lite. 
 
14 Juni var vi och gjorde insättning i Uppsala. Det var en överläkare där som satte in. Kändes tryggt på något vis. ❤ Jag fick se lilla fröet som såg ut som ett litet hallon. Den lilla hade odlats i 6 dagar.  Det är något speciellt med när de gjort insättningen! Jag är så känslig som person att jag känner direkt att de händet något. Man vet ju att man där och då är gravid. Sen hur det går visar sig efter de 18 dagarna! 
På bilden hade vi nyligen gjort insättningen och åkte sen och spelade minigolf❤
 
 
 Jag och älskling! Med lilla fröet i magen! 
Jag upplevde att jag kände saker ganska tidigt! ❤ efter mitt samtal med kuratorn så har jag kallat fröet Ankis 🦆
 
 Jag planterade kärnor denna gång på ruvardag 1! Så jag hoppas det sen kommer växa! Än på dessa 16 dagar har dem inte hunnit växa upp något så man ser dem. Men hoppas så småningom det börjar gro. Så att lilla Ankis kan få ett egna träd i framtiden från ruvartiden! 
Firade midsommar med Mikaela, pär, Marielle, Mårten och Ulrika! Ja och Jörgen såklart oxå! ❤ fick lila peruk som jag hade på mig!
 
Idag är jag på ruvardag 16! Snart 17! På Måndag morgon ska jag ta ett graviditetstest och längtar dit! Men det är snart❤