Fröken Regnbåge <3

2015-04-19
22:37:14

Tatuering

Jag ska göra en tatuering har jag bestämt. Det ska vara en blandning av dessa tatueringar. Det ska vara en fjäril som ser ut på bild 1. Sen ska den i övrigt påminna om bild 2. Men istället för de svarta som slingrar sig ska jag be om att få en förgätmigej. Sen ska jag ha små hjärtan istället för stjärnorna.  Ev en blandning. Varför jag valt att göra detta för att jag har hittat något som ska spegla mig. Fjärilen ska bland annat spegla att jag har turner syndrom. Att jag är en i USA kallad " butterfly" som de kallar oss med Turner. Det är mitt sätt att sluta fred med min sjukdom. Och att vara stolt över att vara annorlunda. Den ska påminna mig om hur stark jag är.

Regnbågen ( fjärilens färg)symboliserar för mig att vara stolt över sig själv. Stolt över sin nyans. Även betyder det för mig att alla är lika värdefulla. Även samhörighet. Trots nyans är vi ändå ett. Tillsammans är vi en regnbåge.

Förgätmigej står för dem som inte finns med mig på jorden. Jag ska alltid minnas dem. Och även står den för farmor. De var våran blomma. Sen står den för att jag ska aldrig mer glömma bort mig själv. Ingen ska bli bortglömd. Inte jag heller.

Jag ska ev göra ett litet hjärta. Det ska stå för pappa. Sen ska jag ev ha några små stjärnor. De ska stå för Lisa, Pelle och de som är i himmelen nu.