Fröken Regnbåge <3

2014-01-27
14:18:03

Projekt ren lägenhet

Jörgen jobbar eftermiddag och jag tycker inte om det alls. Men jag funderar på om jag ska göra ett arbetspass hemma. Verkligen städa, och ha härlig musik på. Ingen IPad eller tv. Bara jag, musik och bara röja. Vi har kommit överens om att städa nu istället för bara rensa eftersom jag snart fyller år. Jag har inte ens vågat skicka en inbjudan till någon. För jag har vart orolig över hur vi kommer ha det hemma till min födelsedag, om det ens kommer vara fint tills dess.

Min önskan är att Jörgen ska överraska mig med något. vad som helst, något kul vi bara gör tillsammans. Sen önskar jag att han inte jobbar eftermiddag då....jag vill umgås med honom hela dagen egentligen. Men speciellt på kvällen...:)

Nä för min egen skull måste jag släppa ilskan jag har. Kanske jag ska se städning som en ny form av terapi. För vill ha städat, vill skaffa rutiner på saker. Det är viktigt de nu, ett rent hem. Ja jag ska seriöst göra ett försök. 14:15- 22:45. Städa och laga mat! Rast 30 min för att äta! Operation rent hem! Tror till och med jag lagar mat först( så jag slipper de sen och att maten är klar när jag väl blir hungrig!)

Vilka tror jag fixar det?