Fröken Regnbåge <3

2014-12-18
00:30:49

Snart jul

Snart är det jul och jag längtar mer och mer till nästa år! Enligt mitt horoskop är 2015 ett väldigt bra år för vattumännen! Jag är glad då jag tror på detta. Känner hela jag att nästa år kommer bli ett speciellt år! 

Om jag ska återgå till det här med att vara tacksam så hade jag en enormt stark känsla av att jag var så himla tacksam i Söndags! Jag tror allvarligt ju mer man försöker se de små sakerna att vara tacksam över. Ju mer och större kommer känslan av tacksamhet bli! Som jag känner nu så vill jag uppmuntra alla att försöka se något att vara tacksam över. Även om det är svårt, för det lättar upp och skapar lycka i livet<3

Åter till söndagen! I söndags var jag på julbord med våra vänner Marlene och Bobby! Jag åt och och åt. Efter när jag satt i bilen bredvid Jörgen på väg hem kom känslorna över mig. 

Det började med att Jörgen tog min hand lite. Han märkte hur iskall jag var och han började hålla mina händer för att värma dem. Jag kände hur obeskrivligt tacksam jag är att jag har Jörgen! Min fina snälla älskling! <3

Jag satt bara där och var tacksam över stunden. Vi höll varandras händer nästan hela bilresan hem.  Tänk att att vi vart tillsammans i över 8 år!  Anledningen över att jag skriver detta är inte för att skryta över att jag har det perfekt. 

Det finns dagar som vart mindre bra mellan oss. Troligtvis kanske det kommer någon mer dag som är tuff. Men jag vill poängtera att det är viktigt att verkligen fundera på, vad vill jag minnas? Vad vill jag fokusera på i livet? De som är bra eller det som är dåligt? 

Man fokuserar på tok för mycket på onödigt tjafs eller annat negativt. Därför behövs det att fokusera på de som man är glad och tacksam över!( även om det bara är något litet) 

Så jag valde att vara i nuet och njuta av de fina i att hålla min darlings händer! 
Då blev jag även ganska rörd för mindes lite hur det var i början när vi träffades! <3