Fröken Regnbåge <3

2014-11-08
18:43:02

Herbalife

Jag har börjat med Herbalife. Det är protein/ näringspulver som man kan blanda med fil, naturell yoghurt, mjölk och vatten. Men de flesta jag känner rekommenderar att blanda med mjölk. För er som inte vill/ kan dricka vanlig mjölk ska det även funka med tex havremjölk och liknande.

Jag är väldigt glad över att jag börjat med dessa produkter. Jag äter två måltider där jag bytt ut vanlig mat mot shake eller en tallrik med fil och pulver. 
Man kan ha frukt, bör och naturella nötter i. 

Sen september har jag gått ner cirka     8 kg. Från 77,7 kg till att jag nu väger cirka 69 kg. Troligtvis lite mindre nu.  Men framför allt mår jag bättre nu. Är lite piggare och jag känner att jag nu får i mig bättre näring och har stabilare blodsockret under dagen. 

Jag ska snart starta min tredje månad med herbalife. Jag ska då hjälpa Bodil min fd högstadielärare och hälsorådgivare på våra träningskvällar. Vi tränar tabata. ( vad de är kommer jag skriva om sen.) Mitt mål är att försöka komma ner till min målvikt som just nu är 65 kg under dessa veckor. 

Jag tänkte att jag dels ska hjälpa mig själv och även ge tips till andra. Jag tänkte att jag ska försöka i alla fall att skriva om veckans tema varje vecka här i bloggen. Bodil har olika teman varje vecka. 

Men mitt första tema är planering. För det är väldigt viktigt om man vill ändra på saker i mitt liv. Att man planerar in så att man kan göra dessa bra förändringar  man vill göra och inte bara faller tillbaka i gamla mönster. ( i brist på dålig planering)  så det temat väljer jag själv att börja med nu inför nästa vecka.