Fröken Regnbåge <3

2016-10-23
22:32:00

Livet känns bra nu. 23 Oktober

Hej alla! Saker känns bra nu, men denna veckan har vart sjuk...Sjukt galen  och spännande.... Samtidigt sjukt dryg och nervös. Jag fattar inte hur jag lyckades hålla mig så lugn som jag gjorde.  Inte för att jag var lugn men ändå.
 
Tisdag vecka 42 skulle jag och Jörgen på vår första läkartid. Vi har ju börjat vår fertilitetsutredning igen inför äggdonation.  Vecka 42 var också min sista vecka på min utbildning som jag hade praktik. Denna kurs som jag haft sådan ångest inför tidigare.  Som jag misslyckats på två gånger innan. Ni som läst min blogg vet ju att jag har studerat länge till förskollärare på Högskolan Dalarna. Jag började 2008 och har kämpat, haft flera års uppehåll, blivit utkastad från skolan. Men äntligen fått en ny chans!!! Men vecka 42 var min sista vecka på praktiken  och samma vecka så hade jag läkarbesöket.  Två avgörande saker på samma  vecka.  Jag ordnade så vi skulle kunna åka till läkaren.  Sjukhuset ligger ju 8 mil bort. (Det tar ju ungefär en timme att åka...)  så jag bytte dag på praktiken så jag skulle kunna vara hemma och åka till sjukhuset. 
 
Jag hade väntat och väntat. Men väl där så sa dem i receptionen att dem inte kunde ta emot oss.  Vi fick åka därifrån då läkaren blivit akut sjuk 10 min innan  vi skulle dit. Hon hade gått hem och vi hade åkt hela vägen i onödan.  Jag var upprörd som jag aldrig brukar vara och sa att jag hade behövt vara på praktilen.  Hon i receptionen blev mållös men sa att ja men läkaren är i alla fall sjuk.  Jag var så upprörd så jag bad om en reseräkning. Något jag aldrig  brukar orka krångla med. 
Men då hade jag fått nog.  
 
Förutom detta så är jag glad. Jag känner mig så glad då jag dels kommer vara klar med skolan snart.  Sen även i princip fått jobb. ❤ Jag är så glad för det jobbet och ska kämpa för att det ska bli så ❤❤❤💕
 
Köpte en fågelstuga också nyligen.  Älskar små fåglar när de är.utanför. Då kan jag sitta och kolla på dem
 
Den målade bilden är en bild som ett av barnen gjort på praktiken ❤